Norske kjendiser skal igjen diske opp med mat for hverandre når «4-stjerners middag» er tilbake på TVNorge i vinter. Dette er den åttende sesongen av serien, og flere av kjendisene er nå gjengangere på kjøkkenet, skriver VG, blant dem Anne Marie Ottesen, som er med i årets første pulje.

153.000 så gårsdagens premiere. Det er den svakeste premieren noensinne for «4-stjerners middag» og kraftig ned fra fjorårets 248.000 seere, som var tidenes beste premiere. Andelen ble på 18,6 prosent i målgruppen 15 til 50 år.

- Årets sesongpremiere fikk ikke noen drømmestart. Men tallene svinger alltid litt på dette programmet. Og andelene i den kommersielle målgruppen er fine. Så vi lever greit med dette, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

Langt bedre stemning er det i TV 2-leiren der dokumentarserien «Petter uteligger» stadig setter nye rekorder. 682.000 seere fikk med seg den femte av totalt seks episoder i går, 73.000 flere enn forrige uke. Det ga programmet en andel på 43,4 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 42 prosent i aldersgruppen 12+.

Les mer: Seersuksess for «Petter uteligger»

- Dette er nesten ikke til å tro at nær 700.000 seere fulgte gårsdagens episode. I tillegg er «Petter uteligger» en seersuksess på TV 2 Sumo hvor serien er tilgjengelig i sin helhet. Petter Nyquist forteller en viktig historie som vi er veldig glade for at så mange velger å følge, forteller TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.