TV 2 har fått stor suksess med dokumentarserien «Petter uteligger». Nesten 700.000 så forrige ukes episode, som var dennest siste. Nå er det klart at det blir et gjensyn med Petter Nyquist. Spesialepisoden skal sendes i påsken i år og skal gi et innblikk i hvordan det går med Nyquist og og hans venner fra gata i dag.

- Jeg har sporadisk kontakt med så og si alle. Noen har jeg møtt opptil 30 ganger, mens andre har jeg sett tre ganger etter innspillingen. Når jeg er i Oslo sentrum, legger jeg alltid inn litt ekstra tid, slik at jeg kan ta meg god tid til å snakke med folk jeg møter på gata, sier Nyquist.

Les også: Seersuksess for «Petter uteligger»

-  Mange lurer på hvordan det går med hovedpersonene og om Petter fortsatt har kontakt med dem. For å respondere på alle henvendelsene som har kommet, bestemte vi oss for å lage en ekstra episode. Der vil vi få høre hvordan karakterene i serien opplevde det da serien gikk på TV, hva serien har gjort med dem og hvordan de har det i dag, sier produsent i Teddy TV, Vidar Nordli-Mathisen.