Tre av Norges største bloggere, Anna RasmussenCaroline Berg Eriksen og Camilla Pihl, går over til plattformen United Influencers.

- Vi er glade og stolte over å melde at disse bloggerne nå er på vår plattform, og at våre kunder og samarbeidspartnere kan kjøre kampanjer via dem. Det styrker laget vårt sammen med alle de andre dyktige profilene vi allerede representerer, sier daglig leder i United Influencers, Julie Holst Berntsen i en pressemelding.

- Vi jobber tett sammen for å profesjonalisere markedet og finne gode matcher mellom profil og annonsør samt skape verdi i alle ledd. 

Camilla og Caroline var tidligere representert av Adlink, og Anna Rasmussen kommer fra Nettavisen.

Plattformbytte: Caroline Berg Eriksen bytter plattform fra Adlink til United Influencers. Foto: Scanpix

- Hvorfor ønsket dere å få over disse bloggerne til United Influencers?

- De har bygget sin merkevare og sine lesere trinn for trinn og er utrolig gode på å skape engasjement hos sitt publikum. I tillegg er de veldig spennende og sterke profiler som vi ser store muligheter for, sier Holst Berntsen til Kampanje.

United Influencers startet som United Bloggers for litt over et år siden. I sommer slo selskapet seg sammen med Mikz, og byttet navn til United Influencers.

- Vi byttet navn fordi vi representerer digitale profiler på andre flater enn blogg. Med disse sterke navnene live på plattformen representerer vi noen av de sterkeste digitale profilene i Norge.