TV3 har sikret seg de norske rettighetene til gjenforeningen av Fox Mulder og Dana Scully i «The X-Files». Premiereepsioden ble sett av 129.000 seere i snitt, og hadde en kommersiell andel på 21,3 prosent. Rett etterpå serverte TV3 andre episode, som ble sett av 117.000 seere og en kommersiell andel på 25,3 prosent.

- «The X-Files» samler et bredt publikum, mange i 30-årene, som åpenbart har vært spente på å se fortsettelsen av favorittserien fra 90-tallet. Samlet sett ga gårsdagens premierer et solid løft for torsdagen vår sammenlignet mot samme uke i 2015, sier pressesjef Line Vee Hanum.

TV3 surfer på en håndballbølge for tiden med den norske suksessen i håndball-EM for herrer. Onsdag fulgte over 600.000 seere håndballguttas vei til semifinale på kanalen.

Les mer: Håndballsjokket sendte TV3 til himmels

Suksessen til håndballgutta har likevel ikke smitttet over til dokuserien «Larvikjentene», som hadde premiere på TV3 i går. I snitt 85.000 fikk med seg første episode om spillerne på Larvik håndballklubb. Programmet traff ifølge TV3 best i målgruppen kvinner mellom 30 og 39 år.

- Med «Larvikjentene» treffer vi noe smalt, men godt i den yngre målgruppen, med hele 71 prosent kommersielle seere, sier pressesjef Line Vee Hanum.