Det begynner å bli en myte at Paradise Hotel-deltakere ødelegger fremtiden sin ved å være med i programmet. For mange kan deltakelse i programmet tvert imot være en døråpner for en karriere innenfor blogging eller programledelse på tv eller radio.

Eksempler er tidligere vinner Petter Pilgaard, som etter deltakelsen fikk jobb i NRJ, deltaker Kristin Gjelsvik som startet den suksessfulle bloggen «Styleconnection», deltaker Stian Staysman som fikk et løft i artistkarrieren og ble en av finalistene i fjorårets «Skal vi danse», og tidligere vinner Vida Lill, som etter deltakelsen fikk jobb som web-tv reporter for Paradise Hotel. 

Også blant fjorårets Paradise Hotel-deltakere er det flere som nå kan leve av blogging og annet promoarbeid. Pierre Louis Olsson og Isabel Shirog Raad er blant dem. Begge begynte begge å blogge etter deltakelse i programmet i fjor høst. Både Olsson og Raad delte videoblogger, eller vlogger, på sine respektive blogger, og fikk med det Nordic Screens oppmerksomhet.

Fra og med 2016 er både Olsson og Raad tilknyttet Nordic Screens. Samarbeidet innebærer at Nordic Screens skal hjelpe de ferske vloggerne å bli flinkere, og vokse på Youtube.

- Vi rekrutterer hele tiden nye kanaler i nettverket. Isabell og Pierre har en kanal som har vokst raskt og som vi mener har et potensiale på Youtube, sier Nils Ketil Andresen, daglig leder og sjef i Nordic Screens, til Kampanje.

Nordic Screens ble startet opp av tidligere TV 2-direktør Nils Ketil Andresen i 2014 og er et norskbasert Youtube-sertifisert multikanalnettverk som hjelper norske innholdsskapere og talenter til å bygge fanskarer på videoplattformen. Selskapet har knyttet til seg over 250 små og store kanaler.

I skrivende stund har Olsson og Raads kanal nesten 3000 abonnenter, og videoene deres har blitt spilt av over 200 000 ganger.

- Man kan forvente minst en video i uken, hvor vi kommer til å spille inn det seerne våre ønsker. I utgangspunktet er det en vlogchanel, sier Isabel Raad til Kampanje. 

- Samarbeid betyr mye for oss! Vi gleder oss til å samarbeide med Nordic Screens og vokse.