Siden vil ligge under herremagasinet til Nettavisen, Side3, og det vil bli en kommersiell side med stylingtips, motenyheter, grooming og livsstil. Av stoff vil brukeren finne en miks av lengre intervjuer og rene shoppingsaker med linker direkte til handlenettsider. Det er fashionista Daniel Bratterud som står i spissen for satsingen.

- Det siste året har inntektene for mote i Mediehuset Nettavisen tredoblet seg, i takt med at vi har hatt mye større fokus på mote for nettopp menn. Det er tydelig at norske menn er interessert i hvordan de kler seg, sier Bratterud. 

Side3 har nå rukket å bli 5 år, og har 400 000 unike brukere på desktop og 300 000 unike brukere på mobil per uke.

Vi ser på lesertallene at menn gjerne vil lese om hvordan de kan kle seg, og at menn liker konkrete råd og tips. Med S3 Stiltips kan Side3, som er Norges største magasin for menn, tilby nettopp dette, sier Lars Wærstad, redaktør for Side3.

- Siden S3 Stiltips er innholdsmarkedsføring på mote, så åpner det for omfattende samarbeid og kreativt samarbeid med annonsører.

- Vi er allerede størst på mote for menn i Norge, og vi skal fortsette å øke satsningen på det sterkt voksende markedet, sier sjefsredaktør for Mediehuset Nettavisen, Gunnar Stavrum.