Kampanjes lesere har stemt frem Youtube-stjernene «Prebz og Dennis», eller Preben Fjell og Dennis Vareide, som vinnere av prisen «Årets medienavn 2015».

Guttene er begge 25 år, og blir med det de yngste vinnerne av prisen noensinne.

Kampanjes begrunnelse til å nominere gutta lød som følger:

«Disse YouTube-stjernene personifiserer en ny generasjon mediebrukere som heller ser andre spille tv-spill på YouTube enn tradisjonell tv på flatskjermen. 2015 var også året der tradisjonelle tv-aktører for alvor fikk interesse for YouTube, og Prebz og Dennis er gjennom nettverket Splay nå en del av MTG-konsernet.»

Les mer om prisen og de nominerte her: Disse kan bli «Årets medienavn».

- Vi er kjempestolte og syns dette er moro! Dette betyr mye fordi vi ikke bare konkurrerte mot Youtubere, vi syns det var veldig stas bare å bli nevnt blant de andre navnene på lista, sier Fjell og Hareide til Kampanje.

- Hva er planene deres for 2016?

- Planene for i år er å produsere enda bedre Youtube-videoer, og ta disse nok et sted ut i tradisjonell media.

I ukas episode av podkasten Kampanjecast røper Fjell og Vareide, som i fjor vikarierte på NRK P3, at de jobber med tv-planer.

- Vi kommer på tv i år, slår Vareide fast.

Men det betyr ikke at de vil gi opp Youtube-produksjonen.

- Det har vært veldig viktig for oss når vi har gått inn i diskusjoner om å lage tv-program, at det må fungere så må det fungere for oss å gjøre begge deler.

Gutta er gjester i ukas Kampanjecast, og forteller i den om hvordan det er å leve av å spille videospill og hvorfor de må leve på hemmelig adresse.

Husk at du kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes. eller høres Acast. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje. 

Hør episoden her:

Tidligere vinnere av Kampanjes «Årets medienavn»-kåring er:

2014: Steven Van Zandt
2013: Trond Kvernstrøm
2012: Thomas Seltzer
2011: Johan H. Andresen
2010: Harald Eia
2009: Eyvind Hellstrøm
2008: «Du»
2007: Håvard Mælnes