Denne vinteren tar Thomas Numme og Harald Rønneberg talkshowet sitt ut fra studioet i Nydalen og på en turne som strekker seg fra Harstad i nord til Kristiansand i sør. Programmet sendes onsdag og fredag klokken 20.00, altså ikke fullt så sent som tidligere.

447.000 så premieren fra Bodø i går kveld. I del to var seertallet oppe i 532.000. Dette er høyere tall enn TV 2 er vant til på dette tidspunktet, skriver de i en melding. Andelen for hele programmet ble på 28 prosent.

- Dette er vi strålende fornøyde med og lover godt for «Senkveld på turne» i ukene som kommer. Senkveld sendes her på et helt nytt tidspunkt - tidligere på kvelden og midt i uka. I tillegg er dette en tidsslott som TV 2 historisk har hatt lave seertall i, forteller programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Kadafi Zamans dokumentar «Dok 2: Norge til salgs» in flyktningsstrømmen ble også sett av sterke 419.000. Det ga en andel på 25,9 prosent.

- Kadafi er en er en hardt arbeidende, tøff og tenksom reporter. En av de aller beste vi har i Norge. At så mange så på viser at nordmenn ønsker solid journalistikk i en vanskelig tid, sier aktualitetsredaktør i TV 2, Gerhard Helskog.

«Fjorden Cowboys» hadde sesongpremiere på TV 2 Zebra. 90.000 og 135.000 seere valgte å se de to første episodene. Aldri før har så mange sett en episode av serien.

- Dette er veldig moro for det som er blitt en av signatur-seriene for TV 2 Zebra. Årets sesong er den beste så langt og at de da setter rekord med 135.000 seere er vi selvsagt strålende fornøyde med. Vi kan love mye moro i ukene som kommer, sier Jarle Nakken. 

Les også: - Dette vil avgjøre tv-krigen i 2016