De 692.000 som benket seg ned foran tv-skjermen søndag kveld for å få med seg «Mammon»-premieren måtte ikke vente lenge på fortsettelsen. Allerede i går sendte NRK andre episode. Den var det 689.000 som fikk med seg.

Årets «Mammon»-sesong har startet med langt færre live-seere enn for to år siden. Da ble krimserien en enorm suksess med et snitt på 987.000 seere, inkludert opptaksseing. Tar man med nettseing og repriser hadde hele første sesong et snitt på over 1,2 millioner nordmenn.

I løpet av det siste døgnet har 46.000 sett første episode på NRKs nett-tv.

- «Mammon» starter med færre seere enn premieren gjorde for to år siden, men samtidig har mye skjedd med tv-seing, spesielt på dramaserier, de siste to årene. Vi vet egentlig ikke hvor mange seere den første episoden får i løpet av de første uken, sier analysesjef Kristian Tolonen i NRK til Kampanje i går.

Les mer: «Mammon» mistet 300.000 seere

714.000 så ukas første episode av «Anno», som var mest sett på tv utenom nyheter i går.

På TV 2 satte dokuserien «Petter uteligger» ny rekord i sin fjerde episode med 609.000 seere.