Kort tid etter at håndballjentene tok hjem gullet i VM i Danmark, er det håndballguttenes tur i EM i Polen. Det er Viasat som har EM-rettighetene, og de har valgt å legge alle Norges kamper på TV3. Dermed gjør sport et comeback på MTGs hovedkanal.

- Etter flere år uten sport på TV3, velger vi nå å vise alle Norges kamper på TV3. Viasat4 vil fortsatt være vår hovedkanal for sport, men håndball-EM er en nasjonal begivenhet og vi ønsker derfor å sende Norges kamper på vår hovedkanal TV3. I tillegg går det to kamper om dagen på Viasat4, sier MTG TV-sjef Morten Micalsen.

Som ekspertkommentator har MTG hentet inn tidligere landslagsspiller Kristian Kjelling.

- Kristian Kjelling er på mange måter håndballens Martin Ødegård. Han var en av tidenes yngste profesjonelle håndballspillere da han gikk til spanske Ademar Leon og ble toppscorer i den spanske ligaen. Han er flere ganger tatt ut til verdenslaget i håndball. Kvalifiserer ikke det til ekspert så vet ikke jeg, sier Micalsen.

- Det er veldig moro å få være en del av MTGs håndballteam som ny ekspertkommentator. Håndballgutta har et godt og spennende lag og jeg gleder meg til mesterskapet i Polen, sier Kjelling i en uttalelse.

MTG var den eneste av de tre største kommersielle tv-gruppene som kunne vise til vekst i 2015. Nå håper Micalsen at herrenes håndball-EM i januar og damenes håndball-EM i desember skal gi gruppen en god inn- og utgang på 2016.

Les mer: NRK ble årets tv-vinner

- Vi tror håndballen skal gi oss en god fortsettelse på reisen vi startet i 2015. 2015 ble et godt år for oss med vekst i alle kanaler. Høsten 2015 var selve syretesten på vår nye strategi for å styrke MTG TV. Den resulterte i nesten 10 prosent kommersiell seervekst lineært og 60 prosent vekst digitalt, sier Morten Micalsen.