«I hodet på Tufte» er en dokumentarserie der to ganger olympisk mester, Olaf Tufte, møter noen av Norges fremste idrettsutøvere for å finne svaret på hva som kreves for å bli en ener på sitt felt. Satsingen er en av TVNorges største i vintersesongen.

227.000 fikk med seg gårsdagens premiere. Andelen ble på 20,7 prosent i 15-50 og 14,7 prosent i 12+. Det mener programdirektør Eivind Landsverk er godkjent.

- Dette synes jeg er en fin start på et fint program. «4-stjerners middag» dro seg også godt over 200-tallet i går. Gårsdagen ble dermed en bra dag for oss, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

- Men det var TV 2 og «Petter uteligger» som var den store vinneren i går igjen. Og jeg vil gjerne gratulere TV 2 og Teddy TV. Jeg er imponert over hva de har fått til med dette programmet, sier Landsverk.

667.000 så syvende og siste episode av «Petter uteligger» på TV 2. Andelen ble på 40,6 prosent. Det er ikke seerrekord for «Petter uteligger», men bidrar til et solid snitt på 678.000 seere for programserien som startet med 470.000 seere før jul.

Dette er imidlertid ikke det siste seerne ser til Petter Nyquist. I påsken sender TV 2 et spesialprogram som skal gi et innblikk i hvordan det går med Nyquist og vennene hans fra gata et drøyt år etter at serien ble spilt inn.

Les mer: TV 2 lager mer «Petter uteligger»

Også i ukens episode av podkasten Kampanjecast løfter Discovery-direktør Eivind Landsverk frem TV 2-suksessen «Petter uteligger». Hør mer om det og hans tanker om tv-konkurransen og seertall, samt hva han sier om kritikken bransjekollega Trond Kvernstrøm i TV 2 får fra egne profiler, her:

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.