Håndballgutta fortsetter å løfte TV3s januartall. Gårsdagens seier over Hviterussland ble sett av 304.000 seere, som også sørget for TV3s høyeste seertall siden 2013. TV3 opplyser om at dette er foreløpige tall fra TNS Gallup, ettersom pausene ikke er skilt ut fra beregningen, og at det er grunn til å tro at det reelle tallet er høyere.

På det meste var 506.000 innom kampen samtidig. Kampen mellom Kroatia og Island i etterkant på Viasat 4 fikk 146.000 seere.

- Vi er særdeles fornøyd både med tallene og håndballguttas suksess! Det å bli gruppevinner er en skikkelig bragd, som vi håper de bygger videre på. Dette gir oss minimum tre kamper til, og det blir ekstremt spennende å se hvor dette ender, sier administrerende direktør Morten Micalsen.

Les også: Håndballgutta ga TV3-rekord

- Vi har fått masse positive tilbakemeldinger på sendinger og innhold, som viser at vi har gjort mye riktig så langt. Vi setter stor pris på det, og skal fortsette å jobbe knallhardt for å gi seerne faglig og god underholdning sammen med håndballguttas prestasjoner på banen.

Norges neste kamp er mot Polen på lørdag. Deretter venter Makedonia og Frankrike neste uke.