På fredag var det duket for nok en ny sesong av programmet Idol på TV 2. En av nykommerne i dommerpanelet er låtskriver og vokalist Ina Wroldsen. Etter premieren på fredag har flere gjennom Idols Facebook-side uttrykt at Wroldsen er arrogant og kald mot deltakerne. Enkelte blant publikum går også så langt som å si at Wroldsen mobber deltakerne. Det skriver nettstedet kjendis.no

Gunnar Greve, manager og tidligere hiphop-artist, sitter i dommerpanelet for fjerde år på rad. Han er overrasket over utspillene publikum ytrer mot Wroldsen. I en post på egen Facebook-side tar han kollegaen i forsvar.

At Ina mobber deltakere er rett og slett noe av det dummeste jeg har hørt. At hun er direkte, ærlig og uredd derimot, er det ingen tvil om. Men også saklig, konstruktiv og genuint engasjert. Jeg mener bestemt at det er dommere i Idol (meg selv inkludert) som har sagt langt verre ting til deltakere enn man fikk se og høre Ina gjøre under fredagens program, uten at det har avstedkommet netthets, skriver han.

Videre omtaler Greve Wroldsen som den mest begavede og ærlige han har sittet med gjennom fire år bak dommerbordet.

 Å lese kommentarer som ikke kan karakteriseres som annet enn sjikane fra nettroll som ønsker å respondere på noe de mener er mobbing, er intet annet enn det totale paradoks. Og ordlyden enkelte velger vekker ikke noe særlig annet enn sinne hos meg, selv om jeg tviler på at det er meningen.

Greve oppfordrer alle som ikke liker Wroldsens ærlighet til å bytte kanal når Idol er på skjermen. 

Så slipper dere både å bruke unødvendig energi og sinne på en måte som ikke kan kalles annet enn uakseptabelt og ufint, og dere slipper å bli en parodi på dere selv. Og så slipper vi andre å lese unødig og dårlig formulert eder og galle sluppet løs på noen som ikke fortjener det.