Det var TV 2-programmet God kveld Norge som lørdag meldte at Guro Fostervold Tvedten er blitt oppsagt i Viasat. Programlederen svarte med å saksøke kanalen. Hun og og tv-selskapet ble ikke enige da det ble forsøkt mekling i arbeidskonflikten mellom partene onsdag. Saken tas videre til retten, melder VG.

- Jeg kan bekrefte at saken fortsetter i retten. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe, sier advokaten og legger til at heller ikke hans klient ønsker å si noe, sier Fostervold Tvedtens advokat Stein Kimsås-Otterbech til VG,

Trygve Rønningen, administrerende direktør i MTG Norge, som eier Viasat, beklager at meklingen ikke førte frem.

- Jeg kan ikke si annet enn at vi er kjempelei oss. Vi satte oss til bordet for å oppnå noe, nå må vi bare konstatere at så ikke skjedde.

TV-selskapet og Fostervold Tvedten skal være uenige om flere punkter i hennes arbeidsforhold. Derfor trekker hun sin tidligere arbeidsgiver for retten.