Ny helg betyr ny episode av podkasten Kampanjecast. I ukens episode snakker Kampanjes journalister om tv-året med Marianne Massaiu, tv-sjef i Mediacom, og Eivind Landsverk, programdirektør i Discovery. Blir 2016 lineær-tv-ens svanesang? Hvem blir årets tv-vinner og hvor mye avgjøres av milliardene som investeres i tv-sport?

Denne uken fikk TV 2-direktør Trond Kvernstrøm kritikk fra sine egne for den svake andelsutviklingen til tv-huset og det Pål T. Jørgensen er et forslag på å kamuflere dårligere seertall. Vil Eivind Landsverk ta sin bransjekollega i forsvar? Eller mener tv-sjef Marianne Massaiu at Pål T. Jørgensen og andre TV 2-ansatte har reell grunn til bekymring?

Les mer: TV 2-veteran langer ut mot Kvernstrøm

Kampanjes journalist har også hørt med mannen i gata om hva som er «hot» på tv i 2016. 

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje. 

Hør episoden her:

Forrige uke hadde vi besøk av de alternative tv-stjernene Prebz og Dennis, som lever av YouTube. Hvordan de har klart å bygge opp nærmere 100 millioner visninger og hvorfor de likevel vil innta tradisjonelle tv-skjermer kan du høre mer om her.