Det er VG som har snakket med den tidligere Telenor-sjefen Jon Fredrik Baksaas, og her innrømmer han at han gjerne skulle ha fortsatt å jobbe som rådgiver i Telenor.

Det var i august i fjor at Baksaas gikk av som Telenor-leder, og Sigve Brekke gikk da inn i stillingen. Baksaas gikk da over i en rådgiverstilling, men denne måtte han forlate før jul, i etterkant av bråket med Vimpelcom.

- Jeg deler Sigve Brekkes versjon om min avgang. Det skjedde i full forståelse med meg. Det var en gjensidig prosess mellom styret og meg, hvor jeg var enig i at det var riktig at konsulentavtalen ble avsluttet, sier Baksaas til VG.

På spørsmålet om han likevel ville ha fortsatt som rådgiver, svarer han slik;

- Ja, jeg skulle gjerne fortsatt, men jeg skjønte og forsto at dette måtte skje, sier Baksaas til VG.