I kveld gikk Norges største blogg-kåring, Vixen blog awards, av stabelen i Oslo. 

Kategorilisten til Vixen er lang, men høyest for de fleste bloggere henger nok prisene Årets blogger og Folkets favoritt. 

Blogger Sophie Elise Isachen stakk av med begge prisene. Årets blogger kåres av Vixens jury, og folkets favoritt kåres av leserne. Sophie Elise fikk 47 prosent av stemmene som var på nesten 27 000 totalt. 

- Årets blogger er tradisjonelt den prisen som har hengt høyest. Den går på tvers av kategorier og tilhører bloggeren som i løpet av det siste året har utmerket seg med sitt unikt innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som både underholder, inspirerer, engasjerer og gjerne også provoserer leserne, sier redaktør i Vixen, Ida Elise Eide Einarsdottir. 

- I år har juryen også hatt sterkt fokus på merking av innhold og bruk av bilder. For bloggerne henger nok også kategorien Folkets favoritt høyt - her er det lesernes stemmer som teller hele veien fra nominering til vinner.

Har fått ris og ros
Den siste tiden har Isachsen fått både ris og ros av mediefolk, lesere og andre synsere. 2015 er året Isachsen ifølge mange gikk fra å være rosablogger til å bli samfunnsdebattant, og i løpet av de siste månedene har hun vært gjest i programmet «Lindmo» på NRK og «Senkveld»  på TV 2. 

Nominert til Årets blogger 2015 var i tillegg til Sophie Elise bloggerne Caroline Berg Eriksen, Ørjan Burøe, Komikerfrue og Pappahjerte. I år er første gangen to menn er nominert i denne kategorien. 

Les mer her: Disse kjemper om å bli årets blogger

Pris for Årets moteblogg gikk til Anette Haga, som nylig meldte at hun skal gi seg med blogging for å jobbe som moteansvarlig for Stylista.

Les mer herStjerneblogger kutter ut bloggingen

Prisen for Årets livsstilsblogg gikk til Caroline Berg Eriksen.

Prisen Årets bloggbusiness gikk til Camilla Pihl.

Årets kjendisblogger ble Jenny Skavlan.

Forrige uke meldte Skalvan at hun i større grad skal satse sitt eget «mediehus» med egen nettside der hun skal publisere korte filmer og videsonutter om det temaet hun brenner aller mest for; nemlig gjenbruk av klær.

Les mer her: Bygger eget mediehus utenfor tv-kanalene

Alle kategorier og vinnere finner du her.