Det er i den svenske podkasten «Värvet» at programleder og komiker Kristoffer Triumf griller Skavlan på «kåt»-stempelet han fikk etter en kronikk av historikeren Jon Hustad i 2002, skriver VG.

- Det funker jo fint hvis man vil ha oppmerksomhet og angripe en person som er på TV og blande inn sex. Dette ble en stor greie, og jeg ... ja ... det var ikke noe farlig i og for seg, sier Skavlan ifølge VG.

Da var det verre da blant annet den svenske programlederen Carolina Gynning sa hun følte seg tråkket på av Skavlan i 2010.

– Jeg fattet ikke selv hvorfor de mente det. For meg er denne debatten en form for hersketeknikk som jeg ikke kan håndtere. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hvordan forsvarer man seg mot det? Jeg kunne si at de har et poeng, men da gjør jeg jo kvinnen til en kvinne. Jeg tenker ikke på gjester som kjønn. Jeg tenker bare på dem som individer, ikke som representanter for en gruppe, sier han i podkasten.