I ukas episode av Kampanjecast snakker vi om Gullfisken, som går av stabelen om en drøy uke. Else Kåss Furuseth er programleder for showet. I Kampanjecast møter hun juryleder Aris Theophilakis i Futatsu Industries.

Der forteller TV 2-programlederen om sin fortid som «Norges verste AD» og avslører hvilken annonsør hun drømmer om å spille inn reklame for. Aris Theophilakis mener den norske reklamebransjen lager for snill reklame, og mener vi bør se til USA for inspirasjon. Dessuten spør vi om tv-reklamen er i ferd med å bli utdatert og om folk egentlig liker reklame. Vi har selvfølgelig også spurt mannen i gata om hva som er hans favorittreklame.

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.

Hør episoden her:

Får du ikke nok av podkast? Forrige ukes episode var en podkast-spesial med podkast-hodene Peter Daatland i Frekvens og tidligere NRK-reporter Steffen Fjærvik i Gambit.

Hør den her: