I denne ukas podkast får Kampanjes journalister besøk av Gambit-rådgiver Steffen Fjærvik og leder for radiodokumentarkollektivet Frekvens, Peter Daatland. Begge har engasjert seg i fremveksten av norske podkaster på hver sin måte, og de er langt fra enige om hva som ligger bak en god podkast.

Hva skyldes podkast-bølgen som herjer landet? Lages det for mange av dem? Er det penger å hente? Hva synes de egentlig om Rema 1000-podkasten? Det blir både høy temperatur i studio og tips og triks å hente i denne podkast-spesialen.

Les også: Oreo satser på podkast-spons

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.

Hør episoden her: 

Fjærvik har tidligere jobbet i NRK som nyhetsjournalist, leder og programskaper. Han har også laget flere radiodokumentarer. Daatland ble i fjor nominert til prisen Årets radiotalent i Prix Radio, og var initiativtaker for Norges første podkastkino som gikk av stabelen i desember. 

Les mer her: Nå kommer «radiokino» til Oslo

Ukas gjester: Peter Daatland i Frekvens og Steffen Fjærvik i Gambit er ikke helt enige om hva som utgjør en god podkast. Foto: Camilla Hellum.