I en melding fra NRK heter det at NRK vil ha daglige sendinger fra ungdoms-OL når lekene går av stabelen i februar. Åpningsseremonien finner sted 12. februar, og prinsesse Ingrid Alexandra skal tenne OL-ilden. NRK Sport vil vise den nye øvelsen langrennscross, snowboard, ski cross, kunstløp, kortbaneløp skøyter, skiskytterstafett, ferdighetskonkurranser i ishockey, slopestyle og ishockeyfinalene.

- Vintersport hører hjemme på NRK, og med vår målsetning om å være attraktive mot unge målgrupper, så er det klart at et Ungdoms-OL på norsk jord er godt stoff for oss. Vi gleder oss til å vise fram morgendagens olympiere i et nytt OL på Lillehammer, sier sportsredaktør i NRK, Rune Haug.

TV-produksjonen fra NRK vil også bli tilbydd andre rettighetshavere. I tillegg vil ungdomskanalen NRK mp3 etablerer et eget radiostudio midt i Lillehammer.