Tidligere har Kampanje omtalt konkursen i Lemon TV. Også TV 2 Livsstil-programmet «Rom 123» rammes av konkursen, skriver Aftenposten og DN i dag.

Flere av dem som jobbet med produksjonen av serien forteller at de har utestående beløp helt opp til 200.000 kroner etter konkursen. Nå krangler det ubetalte teamet bak serien og TV 2 om hvem som har rettighetene til serien. Samtidig mener Filmforbundet at TV 2 burde betale deler av de utestående honorarene.

Les mer om LemonTV-konkursen her: Dop-serie ble for dyr - tv-selskap slått konkurs

Sverre Pedersen i Norsk Filmforbund mener at serien ikke burde sendes fordi folk ikke har blitt betalt, og at rettighetsspørsmålet ikke er avklart.

- Det alvorlige er at de kringkaster noe som de ikke har klargjort rettighetene til. Dette har vi sagt til TV 2, det har de visst i ett år. De har faktisk ikke lov til å sende serien. Det er akkurat som TONO, alt av musikk skal klareres med dem, sier Pedersen.

Tross striden, fortsetter TV 2 å sende serien.

- Årsaken til det er at vi har bestilt den, vi bestiller ikke noe vi ikke vil vise, sier TV 2s advokat Theo Jordahl til Aftenposten.