TV 2 går i fotsporene til TV4-satsingen «Brottsplats Sverige» når de lanserer «Åsted Norge» på nyåret. Krimjournalist Jens Christian Nørve skal lede satsingen, og han har fått med seg et ekspertpanel bestående av tidligere politiinspektør Hanne Kristin Rohde, forsvarsadvokat John Christian Elden og pensjonert Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

Det er Dagbladet som omtaler saken i dag.

«Åsted Norge» skal være en direktesending der Nørve og hans ekspertpanel går gjennom uløste drapssaker. I løpet av sendingen håper han de får inn nye tips.

- Det er også litt av grunnen til at vi sender direkte. Mens vi sender kan seerne ringe inn og velge om de vil snakke med politiet eller redaksjonen, og mot slutten av sendinga kan vi oppsummere hva vi har fått inn av spennende opplysninger. Kan vi hjelpe politiet med å oppklare en sak, er vi fornøyde, sier han til Dagbladet.