Man har de siste årene sett at reality-programmer som «71 grader nord» og «Robinson» har kommet i kjendisversjon. Nå kommer også kjendis-«Farmen». Serien skal spilles inn sommeren 2016. 

Kjendissesongen kommer ikke istedet for den originale utgaven, men er en bonussesong som skal vises på TV 2 våren 2017.

Farmen er TV 2s største seersuksess.

Les mer her: Beste «Farmen-premiere» på fem år

Les mer her: Én million så «Farmen-finalen»

- «Farmen»-formatet har alltid vært i utvikling og endring, og dette er for oss en naturlig utvidelse av «Farmen»-universet. Vi er opptatt av at deltakerne i kjendisversjonen skal ha samme bredde i alder, kjønn og bakgrunn som det seeren kjenner fra originalversjonen, sier programdirektør i TV 2 Jarle Nakken.

- Det er også viktig å understreke at kjendis-versjonen skal produseres på samme måte som seeren er blitt vant til igjennom de 14 årene Farmen har gått på TV 2. Våre kjendiser kommer til å få en like fantastisk og unik opplevelse som deltagerne i originalen.

Castingen til kjendisversjonen av «Farmen» starter etter nyttår.