Blogger og deltaker i reality-serien "Bloggerne", Anna Rasmussen, har valgt å legge ned Mamma til Michelle. Årsaken er at hun bytter plattform til United Bloggers, og med det også navnet på bloggen. 

«For meg er dette en av de største stegene innen min karriere jeg har tatt. Jeg har nemlig bestemt meg for å legge "Mammatilmichelle" bak meg!! Jeg har tatt et valg jeg er rimelig sikker på er det beste jeg har gjort. Jeg skal ikke slutte å blogge, men legge bort fokuset på å være en god mamma», skriver hun i et innlegg på egen blogg

Rasmussen skriver videre at hun skal begynne å blogge på annarasmussen.no, og at første innlegget kommer om en måneds tid.

«Dette er meg, og det er på tide å vise frem hvem JEG er! For utrolig nok så er det ikke så mange som vet hvem det er. Jeg vet det så vidt selv en gang, og gleder meg til å ta dere med på en ny reise.»