Forrige uke skrev Anki Gerhardsen innlegget «Hvorfor i all verden skal vi støtte Sophie Elise Isachsen?» på Journalisten.no. I innlegget uttrykker Gerhardsen at hun er skuffet over sin egen yrkesgruppe - journalistene - fordi de dekker for mye av det Sophie Elise Isachsen sier og gjør.

«Problemet er ikke først og fremst at hun har vridd egen kropp ut av naturlige proporsjoner, selv om det er trist nok. Problemet er at hun har en hærskare av småjenter som følger hvert innlegg hun poster med store, beundrende blikk. Men ordentlig tragisk blir det først når pressen behandler en nettside med opp mot 70.000 unike daglige brukere som om det skulle være et dagboknotat som har forvillet seg ut i offentligheten», skriver hun.

Gerhardsen mener at det er problematisk at mediene dekker at Isachsen tar en flyktning i hånda, har sett en flyktning gråte eller oppfordrer alle til å lære seg førstehjelp – fordi flere av disse tilsynelatende godhjertede innleggene er reklame.

Innlegget har fått stor oppmerksomhet, og flere bloggere har reagert på det de mener er mobbing av Sophie Elise fra Gerhardsens side. 

Selv om Sophie Elise har vært åpen om at innlegget fikk henne til å gråte, blant annet, angrer ikke Gerhardsen. Det skriver NRK.

 Det er en barsk retorikk. Da jeg leste at hun ble lei seg og gråt, kjente jeg at det var ubehagelig. Da måtte jeg gå noen runder med meg selv. Hadde jeg tråkket over streken? Men jeg mener at innholdet i kronikken er sannferdig. Jeg beskriver konkrete fenomener på bloggen, og jeg står inne for det, sier hun til NRK.