Flest ville vite mer om den amerikanske TV-kjendisen Kim Kardashian og den argentinske fotballstjernen Lionel Messi i året som gikk, viser statistikk fra søketjenesten Google.

Kardashian toppet lista over vanligste personsøk i Google i 26 land verden over i 2015, og det samme gjorde Messi, skriver Time.

Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo følger hakk i hæl og topper lista over personsøk i 21 land, mens de to popstjernene Nicki Minaj og Rihanna er på topp i henholdsvis 13 og 11 land.

Realitystjerne
35 år gamle Kim Kardashian ble kjent gjennom realityserien «Keeping Up with the Kardashian», som siden 2007 har gitt et innblikk i den noe uvanlige familien der stefaren blant annet ble stemor for en tid tilbake.

I dag er hun en vellykket forretningskvinne som blant annet selger et eget parfymemerke og driver motebutikk Los Angeles sammen med søstrene Kourtney og Khloé.

Fotballkjemper
28 år gamle Lionel Messi er en av stjernene på FC Barcelona, og er kåret til verdens beste fotballspiller og belønnet med Gullballen av FIFA fire ganger.

30 år gamle Cristiano Ronaldo var i stjerne i Manchester United i seks år, før han meldte overgang til Real Madrid der han har spilt siden. Han har fått Gullballen de siste to årene.

Topper i Norden
Kim Kardashian topper lista både i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og det samme er tilfelle i USA, Storbritannia og Australia.

Grønland skiller seg ut på den nordlige halvkule med Ronaldo på topp, mens Messi er favorittsøk i mange afrikanske land, først og fremst i Sentral- og Vest-Afrika.

Messi er ikke uventet på topp også i hjemlandet Argentina, samt i land som Cuba og Surinam.

Minaj og Rihanna
I Sør-Afrika og Zambia er det den 33 år gamle popartisten og skuespilleren Nicki Minaj fra Trinidad og Tobago flest vil finne ut mer om, mens 27 år gamle Rihanna fra Barbados åpenbart har mange fans i øystater som Madagaskar og Vanuatu.

Den amerikanske sangeren og skuespilleren Romeo Santos gjør det svært skarpt i Mellom-Amerika og Sør-Amerika, mens de fleste tydeligvis mener å vite det som trengs om popstjerna Justin Bieber.

Det eneste unntaket er Papua New Guinea, der den 21 år gamle canadiske urokråka fortsatt topper lista over personsøk.

Presidenter og kakebakere
I Russland topper førstedamen Ljudmila Putina søkelista, mens Vladimir Putin er det vanligste personsøket i land som Ukraina, Latvia og Moldova.

President Barack Obama er det mest populære Google-søket i Kenya, der faren hans kom fra, mens de to mangeårige lederne Robert Mugabe og Paul Kagame er vanligste søk i sine respektive hjemland Zimbabwe og Rwanda.

I Israel topper kakebakeren Carine Goren lista over de vanligste personsøkene, i Palestina er det den 26 år gamle popsangeren Mohammed Assaf og på Island er det popstjernen Björk folk fortsatt vil vite mer om