YouTube oppsummerer året som har gått med en liste over de mest sette klippene i Norge, og det er norske videoer som topper listen.

Øverst i kategorien for ikke-musikk er den syngende Ålesundsbruden i filmen Maria & Ronny Got Married, «The Surprise»- Ålesund Church-Norway(HD).

Filmen, som ble lagt ut i august i år, er sett hele 20,9 millioner ganger, og selv om mesteparten av visningene kommer fra utlandet har den også vært en stor hit her hjemme.

Daglig leder Arild Pettersen i Pettersen Medieproduksjon, som produserte snutten, fortalte tidligere i år til NRK hvor vanskelig det var å holde kontroll over viralsuksessen, for å hindre at andre kapitaliserte på den.

- Vi hadde ikke sett for oss hvor lett det var å miste kontroll over videoen. Det er nesten en heldagsstilling. Vi er to stykker som følger med på dette nå, sa Pettersen til NRK.

Andreplassen i underholdningskategorien tar filmen Fast & Furios Nerd Shocks Instructors, hvor den profesjonelle motorsportutøveren Leona Chin «lurer» intetanende kjøreskoleinstruktører på sin første arbeidsdag. Siste pallplass går til videoen Dover Police DashCam Confessional (Shake it off). Rett utenfor pallplassering havner de norske YouTube-favorittene Prebz og Dennis med filmen Dette er Prebz og Dennis.

Katastrofe med duoen Marcus & Martinius ble årets mest spilte musikkvideo i Norge i 2015. Nummer to på lista ble Wiz Khalifa med See You Again, mens siste pallplass i kategorien for musikk gikk til Love Me Like You Do med Ellie Goulding.