Sammen med gjestene Stian Lyberg, partner og rådgiver i PR-operatørene, og Ida Jackson, rådgiver i Netlife research, snakker Kampanjes journalister om blogging i ukas podkast.

Ukas episode kan lastes ned i Acast og iTunes - hvor du også finner tidligere episoder. Sendingene produseres av Rubicon.

Les mer her:  - Veldig dårlig krisehåndtering

Ida Jackson har blogget i ti år.

- Jeg skriver om alt som Ida Jackson er interessert i, og har dekket alt fra psykiatri og sexleketøy til programmering og praktisk kommunikasjonsarbeid. sier hun.

- Hvor personlig er du på en skala fra 1 til 10?  

- Jeg tror jeg har vært i flere mediesituasjoner hvor folk spør: Er ikke dette litt for mye? Jeg har skrevet om personlige temaer, men det er ikke en typisk personlig blogg, det er veldig få bilder av meg der for eksempel.

Hør ukas episode her:

Måtte droppe sexleketøy
Temaene Jackson har dekket har variert noe etter hvilken stilling hun har hatt.

- Da jeg begynte å jobbe som kommunikasjonssjef i Store norske leksikon var det en del temaer jeg sluttet å skrive om. Ikke fordi det var hemmelig, men fordi primærmålgruppen jeg skulle påvirke var professorer som var stressa over at leksikon hadde sluttet å skrive riksmål, så da tenkte jeg det var det greit å ikke kjøre på med innlegg om dildo også.

Stian har også blogg, har bare skrevet fem innlegg på to år.

- Jeg ble for en tid tilbake leder for bransjeorganisasjonen KOMM, og det føler jeg legger en del føringer på hva jeg kan skrive om og ikke, sier han.

Blogging på flere nivåer har preget nyhetsbildet i desember. Forrige uke skrev Innovasjon Norge-direktør Anita Krohn Traaseth på egen blogg at hun har vært utsatt for en svertekampanje i forbindelse med omleggingen av Innovasjon Norge. Innlegget har møtt kritikk fra flere hold.

I ukas sending snakker vi blant annet om hva man kan blogge om som leder, Traaseths oppvask på egen blogg, hvorfor journalister er så opptatt av Sophie Elise og gjestenes egne bloggerfaringer. 

Hør mer i podcasten vår, som kan lastes ned i Acast og iTunes - hvor du også finner tidligere episoder. 

Her kan du høre og lese om tidligere episoder: 

Hør premieren på Kampanjes podcast her 

- Har ikke fått fanbrev fra fremmede menn

- Vi tar livet av forbrukerne med reklame