Bloggen Styleconnection, som drives av Kristin Gjelsvik, går over til Bonnier Medias moteunivers Stylista.no. Styleconnection er en mote og livsstilsblogg og har over 150 000 unike besøk på bloggen hver måned.

Gjelsvik flytter bloggen fra Nettavisen/Side2 1. mars 2016. Bonnier Media opplyser til Kampanje at Gjelsvik kommer til å bli en av konsernets største bloggere. 

- Vi er utrolig stolte og glade for at Kristin har valgt å flytte bloggen sin over til oss og vi gleder oss så mye til 1. mars. Kristin er en veldig profesjonell blogger som har vært med i gamet lenge og vi ser stort potensial i samarbeidet med henne som profil. Hun er spontan, kreativ og inspirerende, sier Kaja Brændengen i Bonnier Media til Kampanje. 

- Vi kommer til å finne på masse spennende sammen i 2016 i flere kanaler og formater.

Bonnier Media har nylig også knyttet til seg Norges største mote-instagrammer, FashionForAll, som har 1,6 millioner følgere. 

- Vi kjører ganske tunge prosesser med tanke på hvilke influencere vi skal knytte til oss og vi ser ganske klart at de vi velger å gå for også ønsker å komme til oss, denne gangen Stylista.no, sier salgssjef for nett i Bonnier Media, Stian Johansen. 

- Suksessen vi har på Stylista.no er formidabel. Vi har over doblet omsetningen fra ifjor og vi har veldig mange spennende ting på gang. Vi ser oss derfor nødt til å ansette flere på digitalt. Vi søker nå aktivt etter en ny key account manager og en kommersiell innholdsprodusent med tanke på vår satsning på content. 2016 blir meget spennende.

I denne ukas Kampanjecast (Kampanjes ukentlige podkast-sending) snakker redaksjonens journalister med rådgivere Ida Jackson i Netlife Research og Stian Lyberg i PR-operatørene om rosablogging og lederblogging. Episoden kan du høre på Tunes, Acast og Soundcloud

Les mer her: - Sluttet å blogge om dildo da jeg begynte i Store norske leksikon