Fire år etter at «Radioresepsjonen» sist gikk på tv, er trioen Bjarte Tjøstheim, Steinar og Tore Sagen klar for et helt nytt tv-program. De tre skal lede «Ukens vinner» på NRK.

«Hvilken aktuell person har gjort den beste mediefiguren i uken som gikk? Hvem har imponert dem mest? Skillet mellom medie-helt og medie-klovn blir mer og mer hårfin», forteller  NRK i en pressemelding.

- De skal kåre den personen som har klart seg best i nyhetsbildet gjennom uka. Derav tittelen «Ukens vinner». Konseptet er originalutviklet, så det er helt nytt, sier prosjektleder for programmet, Eirik Ingstad, til Dagbladet

Bjarte Tjøstheim forteller til Dagbladet at de gleder seg til programmet starter.

- Vi har hatt to prøver, og forrige uke spilte vi inn en skikkelig pilot-episode. Den så ganske bra ut, så vi er relativt optimistiske. Noen ting må selvfølgelig pusses på, men vi har en god følelse, forklarer han.