Ifølge Dagbladet får Rune Hauge tre millioner kroner per år i den nye tv-avtalens femårige periode. Agenten har en konfidensiell avtale med Fotball Media.

I tillegg til de 15 millionene for hvert rettighetsår, kan Profile Media dra inn ytterligere 15 millioner kroner avhengig av kommersielle inntekter i perioden.

- Profile Media får en fastpris som blant annet skal inkludere alle juridiske utgifter, hjelp med anbudsdokumentet og arbeid med rapporter som vi kan bestille. De har for eksempel hatt tre advokater som har bistått oss i disse forhandlingene. For dette får de en edruelig gasje som er veldig mye mindre enn det folk gjerne har lyst til å tro, sier generalsekretær i Norges Fotballforbund, Kjetil Siem til Dagbladet.

- I tillegg har de en mulig bonus som er avhengig av totaliteten på blant annet kommersielle avtaler i framtida. Den har et tak, men hvor mye den vil lande på, vet jeg ikke nå, sier Siem.

Discovery-gruppen har betalt rundt 2,4 milliarder kroner for å sikre seg norsk eliteserie og 1. divisjon i fotball i fem sesonger fra 2017.