Harald Eia ble et ekstra hett navn for landets nyhetsredaksjoner etter at han skrev kronikken «Menn som elsker menn» på NRK forrige uke. Også VGTVs Mads Andersen ville ha Eia i studio. Da Eia gjenatte ganger takket nei, utløste det en strøm av krasse meldinger mellom profilene, skriver Dagbladet.

I en mailkorrespondanse Dagbladet har fått tak i, viser Andersen tydelig misnøye med hvordan Eia hadde håndtert henvendelsene fra VGTV.

«Jeg leser deg som en åpen barnebok, Eia, og amatørskapen din her er tydelig. Les gjennom chatten vår, om du ikke skulle skjønne hva jeg mener. Med mindre du har sperm på brilleglassene igjen, da,» skrev Andersen, med referanse til Sigrid Bonde Tusviks kronikk fra 2013.

«Hvis jeg har vært uproff, så er vi i så fall i samme båt», skrev Eia til Andersen.

Da komikeren til slutt takket ja og dukket opp i VGs studio, konfronterte han Andersen med mailene. Seansen ble klippet bort, skriver Dagbladet. Andersen sier til avisen at han har beklaget mailene som ble sendt.

- Jeg var sint og frustrert og gikk over streken. Jeg har beklaget til Eia både skriftlig og muntlig, men gjør det gjerne i Dagbladet også. Unnskyld, Eia!, sier han.