693.000 så lørdagens finale i «Skal vi danse» på TV 2. Det er det laveste finaletallet for programmet som har vært på lufta i 11 sesonger. Fjorårets finale hadde et snitt på 899.000 seere.

I år har kjendisdanserne blant annet fått tøff konkurranse fra «Stjernekamp» på NRK, men denne lørdagen var det den nye realityserien «Lenket» og «Tore på sporet» som konkurrerte om seerne på NRK1. Disse programmene hadde henholdsvis 524.000 og 749.000 seere.

Les også: NRK vinner tv-høsten

- Vi er godt fornøyd med seertallene etter den sesongen vi har hatt nå, sier kommunikasjonssjef Jan Petter Dahl i TV 2.

Han forteller at de fortsatt har stor tro på konseptet.

- Som alle andre programmer på TV 2 skal vi gjøre en grundig evaluering i etterkant. Det er ingenting som tyder på at «Skal vi danse» er ferdig på TV 2. Programmet har gått opp og ned historisk sett. I år går det litt ned igjen. Vi har stor tro på at konseptet kan leve videre i flere år og at vi skal klare å løfte det igjen.

Det var artisten Adelén som vant årets sesong.