Administrerende direktør i HBO Nordic, Hervé Payan, blir administrerende direktør i nye HBO Europe, som i tillegg til den nordiske virksomheten nå består av tidligere HBO Europe og HBO Netherlands. Selskapene har inntil nå vært drevet uavhengige av hverandre.

Samtidig går tidligere HBO Europe-sjef Linda Jensen av.

- Da Linda informerte oss om at hun skulle forlate oss gjorde vi en vurdering av våre europeiske virksomheter og bestemte oss for at det mest effektive ville være om vi konsoliderte dem i ett selskap. Linda var en betydelig, strategisk stemme i denne reorganiseringen og vi takker henne for hennes innsats, sier Bernadette Aulestia i HBOs Global Distribution Operations i en melding.

- Hervé har lang erfaring, ikke bare i HBO Nordic, men på tvers av hele Europa der han har hatt et bredt utvalg av lederstillinger. Han er den perfekte sjefen til å lede denne nye strukturen inn i en spennende og dynamisk fremtid.

Line Mykland skal rapportere til Payan i Norden.

- Denne reorganiseringen slår sammen betydelig mengder av kunnskap og erfaring. Den europeiske tv-bransjen er i hurtig utvikling og vi vil være godt posisjonert til å gripe tak i alle mulighetene som vil oppstå, sier Payan.