Bonnier har i år stått overfor den største nedbemanningen i selskapets historie i Norge. Kuttene skyldes nedgang i bladsalg og annonseinntekter.

Les mer her: Store kutt i Bonnier Media

Kuttene medførte at tidligere Bo Bedre- og Stella-redaktører Grete Sivertsen og Mari Grydeland valgte å si opp stillingene sine. 

Les mer her: Bonnier kutter - nå slutter redaktører 

Les mer her:  Langer ut mot Bonnier-ledelsen etter kutt 

I dag melder Bonnier at redaktør-stillingene er blitt besatt. Cecilie Molvær Jørgensen blir ny sjefredaktør i Bo Bedre, mens Ida Halvorsen Kemp overtar i Stella.

Cecilie Molvær Jørgensen (37) har bakgrunn fra blant annet ELLE Decoration og Henne. De siste tre årene har hun  vært redaksjonssjef i Bo Bedre. 

– Jeg gleder meg veldig til å ta tak i nye oppgaver for Bo Bedre. Jeg kommer til å fortsette å jobbe for å inspirere og utfordre leserne våre, fortsette å lage et magasin som reflekterer den tiden vi lever i, og ikke minst fortsette å fremme norsk design, sier Molvær Jørgensen.

– Vi er ikke i tvil om at Cecilie er den rette personen til å sikre fortsatt kvalitet og suksess for Bo Bedre. Hun er en dyktig utvikler og leder, og nyter stor respekt i bransjen, sier forlagsdirektør Gry Bjørhovde.

Hun er også glad for rekrutteringen av ny redaktør til Stella:

– Ida Halvorsen Kemp er en helt riktig ”Stella-profil” og pekte seg raskt ut som en god arvtager etter Mari Grydeland.

Tar over i Stella: Ida Halvorsen Kemp blir redaktør i Stella.

Halvorsen Kemp (33) har mesteparten av sin journalistiske fartstid fra Aftenposten, der hun hovedsakelig har jobbet digitalt, som journalist og vaktsjef. Hun har også levert livsstilstoff til blant andre D2 og Bo Bedre som frilanser. Det siste snaue året har Ida vært tilknyttet Bonnier.

– Jeg gleder meg masse til å overta stafettpinnen og fortsette å lage det kvalitetsmagasinet Stella er. Jeg mener det er det beste bladet for smarte damer som er opptatt av trender på mange felt, og har selvsagt en ambisjon om å gjøre det enda litt bedre, sier Ida Halvorsen Kemp.