Justin Biebers mye omtalte konsert på Chateau Neuf 29. oktober, da han gikk av scenen etter bare en sang på grunn av vannsøl på scenekanten, skulle egentlig bli en spesialsending på TV 2. Men stjernens korte opptreden satte en stopper for TV 2s planer.

Derfor sender TV 2 i stedet en dokumentar fra Biebers besøk i Oslo, skriver Dagbladet.

- Vi skulle gjerne vist låta som Bieber gjorde for fansen før han gikk av scenen. Dessverre har ikke Universal Music Norge og artistens ansvarlige gitt oss tillatelse til dette, sier informasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 i en pressemelding.

Selv om TV 2 ønsket å vise mest mulig, og alt de sitter på av låtmateriale, må kanalen følge avtaler som var gjort med Biebers management og plateselskap.

- For å få ham til Norge måtte de ha muligheten til å justere på slike ting. Det har vært en del runder fram og tilbake de to siste ukene, sier Dahl til NRK.

Justin Bieber-dokumentaren sendes like etter «Senkveld» på TV 2 i kveld.