I dag er det premiere på Kampanjes nye podcast-satsing. I vår aller først podcast-produksjon går vi i dybden på noen av ukas mest aktuelle saker samtidig som vi inviterer gjester til studio for å diskutere nyhetsbildet denne uken. Sendingen er produsert av Rubicon.

- Kampanje har alltid hatt som mål å utforske nye redaksjonelle konsepter og plattformer. Vi var tidlig ute på nett og på mobil og var blant de første i Medie-Norge til å bygge opp en robust eventsatsing. Det er ikke noe mål i seg selv, for oss som et relativt lite medieselskap å være først, men forventningene til Kampanje er at vi skal være tidlig ute med de nyeste medietrendene. At vi nå starter opp med en podcast-sending er et bevis på at vi i en travel mediehverdag klarer å drive innovasjon og utvikle produktspekteret vårt, også håper vi brukerne våre vil sette pris på vår nye redaksjonelle satsing, sier ansvarlig redaktør Knut Kristian Hauger i Kampanje.

I den første episoden får to av Kampanjes journalister besøk av «Byråprofil»-vinnerne Preben Carlsen i Trigger og Kjeil Try i Try. Begge var med å dominere nyhetsbildet denne uken først fremst gjennom formidable resultater på «Byråprofil».

Kjetil Try gikk til topps for 13. året på rad i «Årets Reklamebyrå» og vant den gjeve «Årets Byrå» for tredje året på rad. Trigger toppet «Årets PR-byrå» for tredje gangen og beholdt samtidig andreplassen på «Årets Byrå»-lista.

I podcasten snakker vi med Try og Carlsen om blant annet mediedekningen av terrorangrepene i Paris, samt torsdagens «Byråprofil»-kåring. I tillegg kommer vi inn på kopieringsdebatten som pågår i PR-bransjen. 

Hør den aller første episoden av Kampanjes podcast her: