NRKs humordramaserie «Unge lovende» har på kort tid blitt en snakkis. I serien følges de tre venninnene Elise, spilt av Siri Seljeseth, Alex, spilt av, Alexandra Gjerpen og Nenne, spilt av Gine Cornelia Pedersen, som alle er midt i tjueårene, gjennom opp- og nedturer i både karriere-  og kjærlighetslivet.

NRK kaller «Unge lovende» for serien «alle» snakker om. 

«Unge lovende» ble lagt ut i sin helhet på nett 6. november. Tall fra NRK viser at litt over 150.000 har sett piloten på nett-tv. Over 100.000 har sett resten av sesongen.

- Vi er veldig fornøyde med så gode seertall i NRK tv-appen og med de totale seertall på tvers av alle plattformer. Og ikke minst fornøyde med en veldig god serie, sier Nicolai Flesjø, on demand-sjef i NRK.

- Gir det bedre effekt å legge ut alle episodene på en gang?

- Vi ønsket å tilby denne serien slik at målgruppen kan se den når og hvor de vil. Og mange har benyttet seg av denne muligheten ved å se hele serien. Akkurat denne serien egner seg jo også veldig godt for å se på denne måten.

I tillegg sendes serien på NRK 1 lørdager 22.35, der den hadde premiere 14. november. Første episode ble sett av 337 000 på lineær-tv,

- Hvor mange i målgruppen ser på NRK 1 lørdag kveld?

- Målgruppen ser også på tv lørdager. Vi ser det på «Side om side», «Stjernekamp» og vi ser det på «Unge lovende». Flaten til «Unge Lovende» har i høst hatt en snittdekning på rundt 40.000 i alderen 20-29 år. I tillegg har publikum mulighet til å få med seg serien på andre tidspunkt gjennom uken både på NRK1 og NRK3.