Egmont Publishing avvikler den virale siten Superlike. Tidligere i år har Dagens Næringsliv lagt ned Bizbuzz og VG har lagt ned Tldr.  I en melding sier Egmont at «Superlike ble etablert for ett år siden, og har vært et viktig læringsprosjekt».

Men etter en evaluering har Egmont besluttet å avvikle dette.

- Jeg er stolt av innsatsen til de teamene som har jobbet med Superlike og som blant annet har fått nettstedet til topps på den norske blogglisten. Vi har erfart mye, både teknologisk og redaksjonelt, som vi vil dra nytte av videre. Men en samlet vurdering gjør at vi nå velger å avslutte satsningen, forteller digitalredaktør Monica Lid i en melding.

 I Norge var det Amedia-satsingen Buzzit, i regi av Nordlys, som var først ute av nettsatsingene som har sosiale medier som drivkraft. Buzzit har senere fått selskap av Egmont-satsingen Superlike og Bonnier-satsingen Omsnakket. Også Dagens Næringsliv gjorde som nevnt en vri på sjangeren med Bisbuzz samtidig med at VG lanserte tidlig i januar nettstedet Tldr, internett-slang for «too long, didn't read».