950.000 så gårsdagens playoff-kamp mellom Norge og Ungarn i Budapest på TVNorge.

- Det er fine tall for oss i TVNorge og Discovery, men i dag er vi først og fremst skuffa over at det norske landslaget ikke klarte å slå Ungarn, og at Norge igjen må se et mesterskap fra sidelinjen. Vi har hatt troen på Høgmos prosjekt og den nye generasjonen spillere, og underveis i kvaliken har de også gitt oss noen veldig fine øyeblikk, men de to playoff-kampene viser at laget rett og slett ikke var godt nok for EM, sier Jan-Erik Aalbu, sportssjef i TVNorge og Discovery Networks.

Seertallet er noe lavere enn da Norge møtte Ungarn på hjemmebane og 1.060.000 fulgte med. På det meste var 1.088.000 innom gårsdagens kamp.

- Det beste med fotballen er at det alltid kommer nye sjanser. Til høsten starter VM-kvaliken og da kommer selveste Tyskland til Ullevaal. Vi får også tøff motstand fra EM-klare Tsjekkia og Nord-Irland, og får sjansen til å revansjere det bitre poengtapet vårt mot Aserbajdsjan. Vi gleder oss allerede til å komme i gang igjen, sier Jan-Erik Aalbu.

Seerrekorden på TVNorge er på 1.080.000. Den kom da landslaget spilte mot Italia i oktober.