Første episode av Thomas Seltzers nye programserie «Natta, Norge» hadde 335.000 seere og en andel på 25,4 prosent på NRK1 kl. 22.30 i går. Det er på linje med snittet for forrige sesong av «Trygdekontoret», som var på 342.000 seere.

«Natta, Norge» skal Seltzer reise landet rundt og møte både vanlige og kanskje litt mer uvanlige folk. 

Seltzer fortalte til Kampanje i går at kun en TV 2-direktør sto mellom programmet og tittelen «God natt, Norge».

- Det var jo en ledig luke for et slikt program sent på kvelden. Men så var vi så høflige at vi spurte den sympatiske herremannen Trond Kvernstrøm, selveste direktøren, i TV 2 om vi kunne bruke navnet «God Natt, Norge». Han svarte høflig at han skulle sjekke med kollegene og så meldte han tilbake at de hadde konkludert med at navnet tilhører TV 2. Dermed gikk vi tilbake til arbeidstittelen, som hele tiden har vært «Natta, Norge». Vi synes det er et bra navn, vi, sa Seltzer.

Les mer: - Kvernstrøm sa nei til «God Natt, Norge»