I går kveld var det duket for stortingsmiddag på Slottet, og Kong Harald benyttet anledningen til å harselere over hans egen kommunikasjons-stabs «ingen kommentar»-politikk. Det skriver Aftenposten. I sin tale til Stortingsrepresentantene viste han at har fått med seg kritikken mot Slottet som har fremkommet den siste tiden

- Noe dronningen og jeg har arbeidet med i flere år, er å åpne opp Slottet. Jeg ser at noen i disse dager mener vi ikke lyktes helt. Til det vil jeg si, som Slottets kommunikasjonssjef ville sagt: Ingen kommentar, sa Kong Harald i sin tale, ifølge Aftenposten.

Tidligere i høst hadde Kampanje flere saker om Slottets kommunikasjonsstrategi og åpenhets-praksis, og kommunikasjonssjef Marianne Hagen ved slottet fikk kritikk fra flere hold, for sin utstrakte bruk av «Ingen kommentar».

Les også: Er hun landets mest ordknappe PR-sjef? (krever innlogging)