Det gikk ikke helt som det skulle da Aftenposten skulle invitere et utvalg av sine abonnenter til å bli medlem av sitt leserpanel, eller som Discovery Networks digitaldirektør Bernhard A. Steen sier det:

- Det gikk litt galt av sted!

I et Facebook-innlegg i dag påpeker han at Aftenposten nok ikke hadde helt kontroll på brukerdatabasen sin da de sendte ut invitasjonen i dag:

«Jeg liker jo veldig godt at Aftenposten (til tross for at jeg ikke leser papirutgaven) mener jeg er "en nøkkelperson vi ønsker tilbakemelding fra". Men det er noe med navnet øverst i denne mailen som gjør at jeg likevel ikke føler meg SÅ viktig», skriver han.

- Morsomt når man bommer totalt
For i e-posten fra Aftenposten har Steen fått både feil navn og kjønn når han blir adressert, ikke med sitt eget navn, men som Kristin. Det viste seg fort å bare være begynnelsen på forvirringen.

«Jeg ble STEINAR ARILD. Med store bokstaver», skriver Discoverys pressesjef Hanne McBride under innlegget.

Bedre gikk det ikke med Carats kundedirektør Jan Vincent Jørgensen:

«He he Bernhard-KRISTIN, jeg er kalt Anne-Lise».

Steen ler av det hele.

- Jeg synes det er morsomt når man først skal lage den typen litt personlige mailer og bommer totalt. Jeg følte meg jo mindre spesiell enn jeg gjør til vanlig. Og ekstra morsomt ble det da jeg så hvilke navn venneflokken har fått, sier Steen til Kampanje.

Han understreker at han ikke ser alvorlig på tabben.

- Men en særlig vellykket rekrutteringsjobb er det ikke.

- Mer stolt enn irritert
Schibsteds CRM-manager Arnbjørn Marklund vedgår at feilen er irriterende. Han forklarer det slik:

- Det er en feil som har skjedd fordi vi har ekskludert et segment i et annet segment som har ført til at et av datapunktene har blitt forskjøvet i utsendelsen. Selve utsendelsen er riktig, men navnene er blitt feil, sier han til Kampanje.

- Er det særlig profilerte medienavn som har fått invitasjonen?

- Det er tilfeldig. Den har blitt sendt til personer som er aktuelle fordi de er brukere av Aftenposten på digitale flater.

- Men ikke til alle?

- Nei, det er klart vi har krisehåndtert dette og stoppet utsendelsen, og i etterkant sendt ut en mail der vi har beklaget at de har fått feil navn. Vi håper jo de vil være med på Aftenpostens leserpanel likevel.

- Er dette dårlig reklame for Aftenpostens targeting-muligheter?

- Nei, dette er en førstegangsforseelse som ikke kommer til å skje igjen. Vi har fått noen tilbakemeldinger, men jeg må berømme teamet som var kjappe på labben og håndterte dette med å stoppe utsendelsen og sende ut en beklagelse så fort som mulig. Vi tar targeting på alvor. Samtidig viser dette viktigheten av å ha prosedyrer for hvordan man håndterer denne typen feil. Håndteringen i etterkant gjør at jeg er hakket mer stolt enn irritert.

Takker nei til leserpanelet
Steen har bestemt seg for å avslå invitasjonen fra Aftenposten.

- Jeg har tenkt meg nøye om og kommer ikke til å bli en del av Aftenpostens leserpanel, sier han.

- Hvorfor ikke?

- Fordi jeg er ikke Kristin, hehe. En annen sak er at jeg ikke leser Aftenpostens papiravis.