Det er VG som skriver at programleder Tore Strømøy i NRK flere ganger har blitt spurt om å delta i TV 2-programmet «Skal vi danse». Slik begrunner han at han ikke har takket ja;

- For det første er jeg ingen danser, og for det andre ville det blitt så komisk at jeg ville trukket mange seere til TV 2. Og det må jeg jo sørge for ikke skjer. Heldigvis står det ikke så dårlig til at jeg må være med på alt, sier Strømøy til VG.

I november kommer «Tore på sporet» tilbake på skjermen, og denne gangen skal serien sendes på lørdager og ikke søndager som tidligere. Premieren på serien vil konkurrere mot nettopp finalen i «Skal vi danse» på TV 2.

- Så det at vi bytter fra søndag til lørdag, har vært en naturlig konsekvens av denne vurderingen. Vi ønsker best mulig miks av programmer og plassering med tanke på hvilket publikum vi vil nå. Det ble en åpning på lørdagene, derfor tok vi inn «Tore på sporet» her, sier presseansvarlig i NRK, Heidi Gjestad til VG.