Dagbladet skriver at Medietilsynet kommer med kritikk av TV 2s nettprogram «Haterne». I serien retter TV 2 søkelyset mot nettrollene, og de oppsøker personer som har ytret seg hatefullt mot enkeltpersoner på nett.

Blant personene som deltar, er Senterpartipolitiker Sandra Borch, blogger Sophie Elise Isachsen, leder i landsforeningen for overvektige Jørgen Foss og AUF-leder Mani Hussiani - alle har opplevd å bli grovt hetset på nett.

- TV 2 er med på å bidra til å fyre oppunder netthat mot den personen som blir konfrontert. Det er helt klart et «gapestokk»-program, hvor intervjuobjektene tilsynelatende ikke er forberedt og ikke vet konsekvensene av å bli offentliggjort, sier prosjektleder for Trygg bruk i Medietilsynet, Barbro Hardersen til Dagbladet.

Redaktør for TV2.no Bård Espen Hansen forteller at kanalen har fått gode tilbakemeldinger på serien.

- Intervjuobjektene har TV 2 hatt kontakt med i lang tid forut for intervjuene og de har hatt svært god tid til å forberede seg på intervjuene om sine brukevaner i sosiale medier. Vi har fått enormt mange gode tilbakemeldinger på serien, ikke minst fra mennesker i sosiale medier, sier han til Dagbladet.