Det siste året har Obos hatt en prosess for å inngå en ny avtale for tv- og bredbånd for sine borettslag og sameier.

Nå heter det i en melding fra Get, at Obos har landet på Get som partner for levering av digital-tv og bredbåndstjenester til sine borettslag og sameier. Get skal både levere digital-tv og bredbånd til dagens borettslag og sameier, samt på nybygg.

- Vi har hatt en anbudskonkurranse etterfulgt av en grundig gjennomgang av tilbud og betingelser fra flere ulike aktører i markedet. Til slutt var det Get som hadde den beste totalløsningen. Avtalen gir konkurransedyktige priser på levering av bredbåndstjenester og digital-tv til mer enn 80 000 husstander som forvaltes av Obos, sier Morten Aagenæs, konserndirektør for forvaltning og rådgivning i Obos.

Obos har hatt et samarbeid med Get i over ti år på levering av digital-tv og bredbånd til flere Obos-forvaltede boligselskap. Nytt i denne avtalen er at Get også skal levere til OBOS-konsernets nyboligproduksjon, samt at OBOS og Get også skal utvikle fremtidige tjenester sammen.

Avtalen er inngått for tre år og vil gjelde i alle regionene hvor Obos er til stede.