I går ettermiddag meldte Kampanje at Ann Kristin Søreid slutter som HR-direktør i TV 2. Det bekreftet hun selv overfor Kampanje. Og i begynnelsen av juni skrev Kampanje at TV 2-veteranen Rune Indrøy sluttet som kommunikasjonsdirektør i tv-konsernet.

- Godt i gang med prosessene
Spørsmålet nå er om TV 2-sjef Olav T. Sandnes har interne erstattere på plass eller om han vil rekruttere ny HR-direktør og ny kommunikasjonsdirektør eksternt. Ikke overraskende velger TV 2-sjefen å holde kortene tett til brystet.

- Det eneste jeg har å si om dette er at vi er godt i gang med prosessene for å sikre riktig lederskap innen disse funksjonene i TV 2, sier Sandnes til Kampanje.

Sandnes vil heller ikke svare på hvorvidt det kommer flere endringer i TV 2-ledelsen eller om det kommer større organisatoriske endringer i TV 2.

I og utenfor TV 2 er mange spente på om det kommer flere utskiftninger i TV 2-ledelsen. Etter det Kampanje forstår får vi svar i løpet av høsten. Per i i dag består ledelsen av TV 2-sjef Olav T. Sandnes, strategidirektør Kjetil Nilsen, nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther, teknikk- og distribusjonsdirektør Øivind Johannessen, økonomidirektør Maria Borch Helsengren, salgs- og markedsdirektør Bjørn Gunnar Rosvoll og kanaldirektør Trond Kvernstrøm.

Les også: TV 2-direktør slutter

Les også: Indrøy slutter i TV 2