Sammenslåingen av TV 2 og C More går sakte fremover og første ledd i integreringen er at C More Sport-kanalene nå blir tilgjengelig på TV 2 Sumo. Det skjer etter at partene i går endelig signerte kontrakten om en full overtagelse av den norske delen av C More Sport.

Dermed kan TV 2 allerede fra førstkommende runde samtlige kamper fra Tippeligaen. Samtidig blir C More Film også tilgjengelig samme sted som ledd i en eksklusiv avtale om salg og markedsføring av C More Film i Norge.

- For TV 2 Sumo er dette et viktig tilskudd til en allerede attraktiv rettighetsportefølje. Det er gledelig å blant annet kunne tilby full tippeligarunde og markedets beste film- og serietilbud til TV 2 Sumo-abonnentene. Vi er i full gang med integreringsarbeidet mellom TV 2 og C More. At C More Sport-kanalene og C More Film nå kommer på TV 2 Sumo er første del, og vi ser frem til å kunne presentere flere gode nyheter i den nærmeste tiden, sier administrerende direktør og sjefredaktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

Det er i første omgang abonnenter med TV 2 Sumo Premium-abonnement som får ta del i det økte tilbudet.

Filmene og serien fra C More blir også tilgjengelig på TV 2 Sumo enten som et eget abonnement eller som et tilleggsabonnement til TV 2 Sumo Premium-abonnementet.