I sommer har reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen holdt koken ved å skrive daglige Facebook-statuser om hvilken dårlig redaktør han mener Trygve Hegnar er. Det melder Nettavisen.

Den første statusen ser ut til å ha kommet den 9. juli, og da skriver Steen Jensen følgende:

- I går advarte Trygve Hegnar ( som alltid) mot å ha sparepenger på børsen. I dag gikk den 2% i Oslo, som tilsvarer en syvdobling på årsbasis. Du kan si hva du vil om økonomer, men de er ute av stand til å forutsi noe om økonomi. Trygve har vel spådd et tyvetalls boligkrakk de siste fem årene og tatt feil hver gang?

Etter kort tid må han dog rette på seg selv, da Hegnar aldri har advart mot boligkrakk. Derfor skriver han en ny kommentar i eget kommentarfelt.

- Må rette opp her; mente å si at han har spådd et tyvetalls BØRSKRAKK, ikke boligkrakk.

Senere har det gått slag i slag, helt til Hegnar i dag kom på banen med i sin lederspalte på side to i Finansavisen, med tittelen "Solstikk og løgner". Her skriver han at Ingebrigt Steen Jensen lyver så det renner av ham.

Nå ønsker visstnok Dagsnytt 18 på NRK P2 en smak av dramaet, skal vi tro Steen Jensen og hans Facebook-profil.

- (...) Dagsnytt 18 ville ha oss i studio i ettermiddag for å ta debatten, men Trygve meldte pass etter litt betenkningstid. Han hadde sikkert blikket stivt festet på børsindeksen og så at Oslo Børs (og resten av verdens børser) skyter i været time for time og igjen ligger skyhøyt over nivået da han anbefalte oss å "selge alt og dra på ferie". Eller finnes det andre forklaringer?, skriver Steen Jensen i en Facebook-status onsdag.